Spat meubelmakerij

Wandmeubel en aftimmering

Van wens/ontwerp naar realisatie


In de hal van dit nieuwbouwhuis was behoefte aan meer bergruimte. Tevens was er de wens om de onderdelen van de technische installatie (CV en stofzuiger) uit het zicht te krijgen.

Uiteindelijk is er gekozen voor een zwevend wandmeubel, symmetrisch uitgevoerd met drie deurtjes en drie lades. Het meubel hangt met een ouderwetse haaklat aan de achterwand. De kern van het plaatmateriaal blijft in de doorsnedes zichtbaar. Dit geeft het ontwerp een strakke, moderne look. Ter bescherming zijn de randen transparant mat afgelakt. Voor de aftimmering van de technische installatie is hetzelfde materiaal gebruikt waarbij het lijnenspel in elkaar overloopt. Hierdoor is het geheel een eenheid en doet de beplating minder kolossaal aan. Om de installatie bereikbaar te houden is de betimmering met enkele eenvoudige handelingen te demonteren. 

materiaal:
gemelamineerd berken multiplex (lichtgrijs, RAL7001);

afmetingen:
meubel, 1900 x 760 x 560 mm (B x H x D);
betimmering, 540 x 2695 x 1040 mm (B x H x D).

Offerte aanvragen?


Stuur je offerteaanvraag met eventueel beschikbare aanvullende informatie en ik zal binnen één week reageren. Zo nodig maak ik ter verduidelijking een schets / tekening bij de offerte. Bij het opstellen van een offerte zijn de onderstaande aspecten van belang. Neem deze, voor zover bekend, mee in je aanvraag.

  • Afmetingen (lengte, breedte, hoogte, dikte etc.)
  • Houtsoort (eiken, beuken, iepen, noten, bamboe etc.)
  • Materiaal (massief, gefineerde plaat, multiplex etc.)
  • Details (verbindingen, vormen etc.)
  • Afwerking (onbehandeld, olie, lak etc.)
  • martin-sanderman-eigenaar-spat
    Stel je vraag via Whatsapp