Spat meubelmakerij

De werkwijze van SPAT Meubelmakerij


Ben je op zoek naar een nieuw houten meubel maar wil je net even wat anders dan de mogelijkheden die de meubelboulevard je biedt, dan kan ik je helpen. Een niet standaard oplossing, uniek en op maat gemaakt - omdat het een specifieke situatie of doel betreft of omdat je het gewoon mooi vindt. Of het nou een tafel, kast, dressoir of iets anders is. Een concreet idee met tekening, schetsen, foto’s en voorbeelden of juist het tegenover gestelde, alles is mogelijk.

Naast de gebruikelijke machines en gereedschappen beschik ik over mobiele cnc-bovenfrees en CO2 laser. Hiermee is er een verbinding tussen de moderne digitale wereld en het ambacht van de meubelmaker. Dit biedt mogelijkheden in het exact overnemen van digitaal beschikbare vormen, logo’s, afbeeldingen of teksten. Maar het kan ook worden ingezet voor het maken van bijvoorbeeld originele verbindingen, ladegeleidingen of inlegwerk met houtfineer.

Omdat Spat meubelmakerij een eenmanszaak betreft, is het contact tussen aanvrager/opdrachtgever en mij direct en persoonlijk. Het voorkomt verwarring en werkt voor beide partijen wel zo prettig. Hetgeen resulteert in een optimaal eindproduct. Ik kom het meubel altijd persoonlijk bij je installeren of afleveren. Vanzelfsprekend zijn service en garantie op mijn producten voor mij van grote waarde.  

Offerte aanvragen?


Stuur je offerteaanvraag met eventueel beschikbare aanvullende informatie en ik zal binnen één week reageren. Zo nodig maak ik ter verduidelijking een schets / tekening bij de offerte. Bij het opstellen van een offerte zijn de onderstaande aspecten van belang. Neem deze, voor zover bekend, mee in je aanvraag.

  • Afmetingen (lengte, breedte, hoogte, dikte etc.)
  • Houtsoort (eiken, beuken, iepen, noten, bamboe etc.)
  • Materiaal (massief, gefineerde plaat, multiplex etc.)
  • Details (verbindingen, vormen etc.)
  • Afwerking (onbehandeld, olie, lak etc.)
  • martin-sanderman-eigenaar-spat
    Stel je vraag via Whatsapp